November opdatering 2019

November opdatering 2019

November måned er afsluttet og jeg har lavet et opgørelse for det. Det er gået rigtig godt på alle fronter! Jeg har lige præcis ikke indhentet august, men det sker helt sikkert i december (håber ikke at julen bliver for dyr i år). Jeg har stadig ikke fået investeret alle mine penge fra omlægningen og Reinvest24 venter jeg stadig på.

Aktier

November har været en fantastisk måned for mine aktier, de er nemlig steget med 5 % eller 7100 kr.!

Aktiesparekonto

Min aktiesparekonto følger meget mine alm. aktier fordi de er investeret i samme index forening så det har også været en fin måned her. Steget med 3,6 %

Crowdlending

Jeg har smidt 794 euro (ca. 5900 kr.) mere i Envestio. Jeg smed også en masse mere i crowdlending i sidste måned, det er derfor at mine xirr er lavere end normalt.

Mintos tjente jeg 1,49 % på i november, det er en ny rekord. Jeg er oppe på en xirr (fremskrevet årlig rente) på 11,99 %

Grupeer steg med 1,22 % på i november. Min xirr er på 8,42 %

Envestio kører stadig rigtig godt, men alle de ekstra penge jeg har lagt i den platform er ikke blevet forrentet endnu, så den skal have lidt tid. Det betyder at jeg har tjent 0,18 % på Envestio i november og min xirr er på 6,29 %.

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos, om Grupeer eller nu også om Envestio

Friværdi

Jeg konverterede jo en masse af min friværdi om i august, så den ligger på 609.000 kr. nu her.

Opsparing

Jeg har normalt ingen opsparing eller nødreserve mere pga. jeg ikke synes det er nødvendigt.

Læs evt. mere her: 0 opsparing

MEN lige nu har jeg en kæmpe opsparing, som jeg stadig ikke helt har fundet ud af hvordan jeg skal investere. Så lige nu ligger der 190.000 kr. i min opsparing.

Bitcoins

Bitcoins er faldet lidt. Så alle mine bitcoins er 2462 kr værd.

Kontant

Kontantbeholdning begynder at være rimelig stor nu her, men dem skal jeg nok få brugt nogen af. Det er jo også snart jul.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud: November 2019