Oktober opdatering 2019

Oktober opdatering 2019

Oktober måned er slut (for noget tid siden...) og jeg har fået vendt den dårlige trend fra de sidste 2 måneder. Min formue er nemlig steget i oktober! Og den er steget alle steder jeg investerer! Stadig ikke nok til at indhente tabet i august, men måske når jeg over det allerede i slutning af november. Jeg har stadig ikke fået investeret alle mine penge fra omlægningen, men det er fordi jeg kigger på at gå inde i nye crowdlending platforme. Jeg venter stadig på Reinvest24, som vil blive indløst her 30/11, så indtil da har jeg ikke så meget at sige om det.

Aktier

Oktober været en fin måned for mine aktier, de er nemlig steget med 2 %!

Aktiesparekonto

Min aktiesparekonto følger meget mine alm. aktier fordi de er investeret i samme index forening så det har også været en fin måned her. Steget med 0,6 %

Crowdlending

Jeg har smidt 4140 euro (ca. 31.000 kr) mere i crowdlending i september. 2760 euro ekstra i Envestio og 1380 euro i Grupeer. Det betyder at min xirr faldet rigtig meget for de 2 platforme, fordi at de penge ikke er blevet forrentet endnu, men det skal nok ændre sig i løbet af et par måneder.

Mintos tjente jeg 1,17 % på i oktober, præcis det samme som i juli. Jeg er oppe på en xirr (fremskrevet årlig rente) på 11,67 %

Grupeer steg med 1,34 % på i oktober. Min xirr er på 7,98 %

Envestio kører rigtig godt. Jeg har tjente 2,1 % på Envestio i oktober og min xirr er på 14,15 %.

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos, om Grupeer eller nu også om Envestio

Friværdi

Jeg konverterede jo en masse af min friværdi om i august, så den ligger på 609.000 kr. nu her.

Opsparing

Jeg har normalt ingen opsparing eller nødreserve mere pga. jeg ikke synes det er nødvendigt.

Læs evt. mere her: 0 opsparing

MEN lige nu har jeg en kæmpe opsparing, som jeg stadig ikke helt har fundet ud af hvordan jeg skal investere. Så lige nu ligger der 195.000 kr. i min opsparing.

Bitcoins

Bitcoins er også steget. Så alle mine bitcoins er 3045 kr værd.

Kontant

Kontantbeholdning begynder at være rimelig stor nu her, men dem skal jeg nok få brugt nogen af. Det er jo også snart jul.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud: Oktober opsummering