August opdatering 2019

August opdatering 2019

Jeg fik omlagt mit lån i august til en rigtig god rente og kurs, men det koster stadig en hel del at omlægge et lån, så det giver mig et gevaldigt minus, men samtidig giver det mig og 375.000 kr. i hånden. Så nu skal der købes en ny stor bil!... Nej der skal ej, de penge skal investeres og hvis jeg kan tjene mere end 1% om året på dem, så kan det betale sig. Ellers har det hele været meget stille og roligt. Alt min kortfristet gæld er blevet betales ud. Jeg har også skrevet en del om en ny platform, Reinvest24, det projekt jeg investerede i vil blive indløst 1/11, så indtil da har jeg ikke så meget at sige om det. Så min største udfordring lige nu er at finde ud af hvordan jeg skal investere overskuddet fra min omlægning af lån.

Det hele betyder at jeg er gået fra en nettoformuefordeling der så sådan her ud:

Fordeling juli 2019

Til en noget mere sund fordeling (synes jeg selv). Der ser sådan her ud:

Fordeling august 2019

Aktier

Mine aktiers værdi er faldet med 4,6 % i august, så det er jo lidt ærgerligt, men samtidig passer det mig rigtig godt når jeg har en masse penge der skal investeres.

Crowdlending

Der er ikke meget ændring her i august, men i september skal der smides en hel del penge i det her. Det hele kører bare der ud af.

Mintos tjente jeg 1,17 % på i august, præcis det samme som i juli. Jeg er oppe på en xirr (fremskrevet årlig rente) på 11,45 %

Grupeer steg med 1,28 % på i august. Min xirr er på 14,61 %

Envestio kører rigtig godt. Jeg har tjente 2,07 % på Envestio i august og min xirr er på 23,04 %.

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos, om Grupeer eller nu også om Envestio

Friværdi

Min friværdi er overhovedet ikke den samme mere, efter omlægningen af lånet er den faldet rigtig meget. Sidste måned var den på 1.028.000 kr. og nu er den faldet til 602.000 kr.

Opsparing

Jeg har normalt ingen opsparing eller nødreserve mere pga. jeg ikke synes det er nødvendigt.

Læs evt. mere her: 0 opsparing

MEN lige nu har jeg en kæmpe opsparing mens jeg prøver at finde ud af hvordan jeg investere mine penge. Så lige nu ligger der 375.000 kr. i min opsparing

Bitcoins

Bitcoins er steget lidt igen. Hvis jeg solgte mine bitcoins lige nu ville jeg have tjent 728 kr.

Kontant

Kontantbeholdning er meget fin lige nu.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud: Opdatering august måned 2019