Juli opdatering 2019

Juli opdatering 2019

Jeg skrev i sidste måned at jeg overvejede at omlægge mit lån og nu har jeg faktisk gjort det. Jeg scorede et 1 % lån til kurs 99,15 hvilket er rigtig godt, men derfor koster det stadig en del at omlægge et lån, men det vil først komme til udtryk i regnskabet i næste måned, så bliv på kanalen hvis du vil have den opdatering. Ellers har juli måned været stille og rolig. Jeg har stadig lidt kortfristet gæld der skal betales ud, men bliver klaret i løbet af august. Jeg snakkede også sidste om at jeg havde investeret i en ny platform, Reinvest24, det projekt jeg investerede i der er blevet fyldt op, så nu venter jeg bare på at udbetalingerne vælter ind før jeg skriver mere om dem. Så min største udfordring lige nu er at finde ud af hvordan jeg skal investere overskuddet fra min omlægning af lån.

Aktier

Mine aktier steg med 3 % i februar, 2 % i marts og nu 2 % igen i april. Men de faldt så 11 % i maj... og steg 5,3 % i juni og steg yderligere 2,6 % i juli. Så ja, aktier de går op og ned.

Crowdlending

Der er ikke meget ændring her. Det hele kører for det meste bare der ud af.

Mintos tjente jeg 1,17 % på i juli. Jeg er oppe på en xirr (fremskrevet årlig rente) på 11,33 %

Grupeer steg med 1,7 % på i juli. Min xirr er på 12,97 %

Envestio kører rigtig godt. De kom ud med nogle nye store lån i juli som jeg fik investeret i og de er også kommet med en autoinvester. Jeg har tjente 1,87 % på Envestio i juli og min xirr er på 17,63 %.

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos, om Grupeer eller nu også om Envestio

Friværdi

Min friværdi er stadig det samme, men det kommet til at ændre sig meget i næste måned, men lige nu er den på 1.028.000 kr.

Opsparing

Jeg har ingen opsparing eller nødreserve mere pga. jeg ikke synes det er nødvendigt.

Læs evt. mere her: 0 opsparing

Bitcoins

Bitcoins steg igen helt vildt i maj og juni måned og jeg tjente ca. 2000 kr på dem i forhold til april. Så jeg er faktisk i plus nu! Hvis jeg solgte mine bitcoins lige nu ville jeg have tjent 558 kr, eller 18 %.

Kontant

Kontantbeholdning er lidt i bund efter jeg betalte af på mit realkreditlån.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud: Opdatering juli måned 2019