Maj opdatering

Maj opdatering

Wow juni måned er gået hurtigt! Så lidt forsinket er status for maj måned. Maj har været en rigtig spændende måned og jeg har nået endnu en milesten. Mit banklån er blevet betalt ud!! Det var målet for 2019 og jeg har gennemført det 6 måneder før tid! Ud over det har jeg investeret i en ny platform, Reinvest24, men mere om dem senere. Det er også min bedste måned nogensinde! Meeen, jeg har også snydt en del. Jeg har taget 2 rente og udgiftfrie lån på i alt 40.000 kr. Normalt går jeg lang uden om lån, men et lån på 0 % der bliver brugt til at betale et lån på 4,25 % er dumt at sige nej til. Det betyder bare at min nettoformue ikke vil vokse så hurtigt de næste 2-3 måneder.

Aktier

Mine aktier steg med 3 % i februar, 2 % i marts og nu 2 % igen i april. Men de faldt så 11 % i maj... Så ja, aktier de går op og ned.

Crowdlending

Der er ikke meget ændring her. Det hele kører for det meste bare der ud af.

Mintos tjent jeg 1,06 % på i maj. Jeg er oppe på en xirr (fremskrevet årlig rente) på 10,92 %

Grupeer tjent jeg 1,21% på Grupeer i maj. Jeg er oppe på en xirr på 14,09 %

Envestio er helt vild. Min største problem er stadig at der mangler lån at investere i. Jeg har tjent 2,08 % på Envestio i maj og min xirr er på 22,621 %.
Jeg har også langt om længe fået skrevet min anmeldelse af Envestio

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos, om Grupeer eller nu også om Envestio

Friværdi

Jeg har betalt hele mit banklån tilbage så der er kun realkreditlånet tilbage. Det bringer min friværdi til 1.017.000 kr

Opsparing

Jeg har ingen opsparing eller nødreserve mere pga. jeg ikke synes det er nødvendigt.

Læs evt. mere her: 0 opsparing

Bitcoins

Bitcoins steg igen helt vildt i maj måned og jeg tjente ca. 1000 kr på dem i forhold til april. En måned mere og jeg går i plus!

Kontant

Kontantbeholdning bygger sig lige så stille op igen så jeg har råd til at betale mit realkreditlån om 1 måneder. Intet nyt her.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud:

Opdatering maj måned 2019