April opdatering

April opdatering

Jeg skrev i sidst måneds status at jeg regnede med at jeg ville spare mere op i april og det har jeg gjort. Jeg har sparet næsten 3 gange så meget op! Jeg har så smidt det meste af den ekstra opsparing direkte i mit banklån og det følger jo mit mål for 2019.

Aktier

Mine aktier er steg med 3 % i februar, 2 % i marts og nu 2 % igen i april. Hvis det bliver ved på den her måde vil mine aktier faktisk gå i plus om 2½ måned.

Jeg skrev sidst at jeg havde tænkt mig at lave om på min portfolio i april og det har jeg også gjort. Jeg har flyttet alle mine penge ud af en aktiv investeringsforening og ind i en passiv en. Det burde jeg have gjort for længe siden...

Crowdlending

Der er ikke meget ændring her. Det hele kører for det meste bare der ud af.

Mintos tjent jeg 1,16 % på her i april. Jeg er oppe på en xirr (fremskrevet årlig rente) på 10,78 %

Grupeer tjent jeg 1 % på Grupeer i april. Jeg er oppe på en xirr på 14,70 %

Envestio er helt vild. Min største problem er at der mangler lån at investere i. Jeg har tjent 2,12 % på Envestio i april og min xirr er på 22,30 %.
Jeg har også langt om længe fået skrevet min anmeldelse af Envestio

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos, om Grupeer eller nu også om Envestio

Friværdi

Jeg følger stadig mit 2019 mål om at betale mit banklån tilbage og i april måned er jeg kommet endnu tættere på. Der er kun 49.999,99 kr tilbage på min banklån. Det bringer min friværdi til 967.000 kr

Opsparing

Jeg har ingen opsparing eller nødreserve mere pga. jeg ikke synes det er nødvendigt.

Læs evt. mere her: 0 opsparing

Bitcoins

Sidste måned skrev jeg der her: "Det er nu de er på vej op! Du hørte det her først! køb, køb , KØØØB!! Ej, det mener jeg ikke."

Det skulle jeg måske have ment. Bitcoins er i hvert fald steget kraftigt igen i løbet af april måned, faktisk er de steget med 34 %. Så vis jeg havde haft hele min formue i bitcoins kunne jeg have tjent ca. 340.000 kr på en måned (også nok tabt dem her i løbet af maj...) Men det har jeg ikke! Så jeg har (kun) tjent 464 kr.

Kontant

Kontantbeholdning bygger sig lige så stille op igen så jeg har råd til at betale mit realkreditlån om 2 måneder. Intet nyt her.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud:

April måned