Februar opdatering

Februar opdatering

I januar rundede min nettoformue 1.000.000 kr men, der havde jeg også snydt lidt. Min kæreste havde nemlig forudbetalt noget af huslejen, så jeg havde lånt 22.000 kr af hende. Jeg er nu over 1.022.000 kr så nu er jeg også millionær uden det lån.

Jeg afbetaler stadig kraftigt på banklån og det følger jo mit mål for 2019.

Aktier

Mine aktier er steget 3% i februar, så det er jeg vældigt tilfreds med (hvis det bare kunne være sådan hver måned).

Crowdlending

Mintos kører igen bare der ud af. Tjener stadig ca. 1% per måned. Jeg er oppe på en xirr (fremskrevet årlig rente) på 10,27 %

Grupeer kører rigtigt godt. Jeg er oppe på en xirr på 13,02 %

Envestio er stadig den nye for mig og indtil videre giver det et overraskende stort afkast. Jeg vil gerne give det lidt mere tid inden jeg kommer med en konklusion på platformen, men min xirr taler sit eget sprog (23,44%)

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos eller om Grupeer

Friværdi

Som følge af mine 2019 mål, 0 opsparing (som nok endelig burde hedde 0 nødreserver) og med de penge jeg har lånt. Så nu er der kun 81.499,99 kr tilbage på mit banklån, min friværdi har aldrig været højere. (923.000 kr)

Opsparing

Jeg har ingen opsparing eller nødreserve mere pga. jeg ikke synes det er nødvendigt.

Læs evt. mere her: 0 opsparing

Bitcoins

Jeg har en lille mængde bitcoins (0,05) som i den her måned igen er.... Hvad! De er steget i den her måned! For første gang i 7 måneder er de steget! Jeg har tjent ca. 10 % på dem i forhold til starten af februar (lidt over 100 kr)

Kontant

Kontantbeholdning stiger lidt fordi jeg skraber penge sammen til at betale realkreditlånet (sker helt automatisk hver 3. måned), men ellers ryger pengene bare mod banklånet

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud:

Februar forskel