Januar opdatering

Januar opdatering

Jeg starter med det. Jeg er nu (u)officelt millionær. I januar rundede min nettoformue 1.000.000 kr :). Meeen, jeg har også snydt lidt. Min kæreste har nemlig forudbetalt noget af huslejen, så jeg har lånt 22.000 kr af hende. De penge har jeg brugt til at betale yderligere af på mit boliglån. Det hele følger mit nye mål for 2019 og hvis det fortsætter sådan kan jeg blive færdig med mit boliglån meget snart

Aktier

Mine aktier er steget 4% i januar. Men det er jo forventet at aktiemarkedet svinger en del.

Crowdlending

Mintos kører igen bare der ud af. Tjener stadig ca. 1% per måned. Jeg er oppe på en xirr (fremskrevet årlig rente) på 9,66 %

Grupeer kører rigtigt godt. Jeg er oppe på en xirr på 13,39 %

Envestio er stadig den nye for mig og indtil videre giver det et overraskende stort afkast. Jeg vil gerne give det lidt mere tid inden jeg kommer med en konklusion på platformen, men mig xirr taler sit eget sprog (22,48%)

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos eller om Grupeer

Friværdi

Som følge af mine 2019 mål, 0 opsparing (som nok endelig burde hedde 0 nødreserver) og med de penge jeg har lånt. Så nu er der kun 99.999 kr tilbage på mit banklån, min friværdi har aldrig været højere. (905.000 kr)

Opsparing

Jeg har ingen opsparing eller nødreserve mere pga. jeg ikke synes det er nødvendigt.

Læs evt. mere her: 0 opsparing

Bitcoins

Jeg har en lille mængde bitcoins (0,05) som i den her måned igen er faldet! De startede med en værdi på 3.500 kr og er nu 1.100 kr værd.

Kontant

Meget af kontantbeholdningen er blevet investeret i banklånet for at få det ud af verden hurtigst muligt.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud:

Januar opdatering