November opdatering

November opdatering

November måned er kommet til sin slutning. Jeg har været afsted på ferie de første 14 dage af november, men det har ikke påvirket finanserne det store, fordi de fleste udgifter til ferien har været spredt ud over de sidste par måneder. Alt har derfor bare kørt helt automatisk i november og jeg har ikke lavet nye investeringer eller ekstra afbetalinger.

Den nuværende fordeling uden friværdi:

November Cirkelfordeling

Jeg har en hel del stående i kontanter og det er fordi jeg har rigtig svært ved at beslutte hvordan pengene skal investeres, men jeg tror nok jeg ender med at betale mere af på boliglånet.

Aktier

Aktiemarkedet er kommet lidt igen siden den rigtige dårlige oktober. Aktier er steget ca. 3%, men det er jo forventet at aktiemarkedet svinger en del så det bekymre mig ikke.

Crowdlending

Mintos kører igen bare der ud af. Tjener stadig ca. 1% per måned.

Grupeer giver godt afkast og jeg må sige at jeg er rimelig tilfreds med det, men de har virkelig haft svært ved at finde nye lån i november, så mine penge er ikke blevet geninvesteret endnu.

Jeg har også investeret en lille sjat i en ny crowdlending platform der hedder Envestio. Indtil videre giver det et overraskende stort afkast. Jeg lovede sidste måned at jeg ville skrive en anmeldelse, men det fik jeg ikke gjort, så det gør jeg i den her måned!

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos eller om Grupeer

Friværdi

Jeg har ikke betalt ekstra af i den her måned, så friværdien stiger kun meget lidt.

Opsparing

Opsparingen er på de 20.000 kr som den skal være, men jeg overvejer en ny strategi hvor jeg har en opsparing på 0 kr. Det lyder lidt crazy, men jeg skal nok skrive en forklaring senere på måneden.

Bitcoins

Jeg har en lille mængde bitcoins (0,05) som i den her måned igen igen igen er faldet og endda en hel del.

Kontant

Kontantbeholdningen er for høj nu her. Alle julegaver er købt, så de kontanter der er til overs skal ud og arbejde. De skal ikke bare dovne den på kontoen.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud:

November opdatering