Oktober opdateringen

Oktober opdateringen

I oktober er mit banklån endelig kommet under 200.000 kr, så jeg er halvvejs! Det var meningen det skulle tage 15 år at betale ud og jeg er halvvejs på 23 måneder. Det er rigtig godt synes jeg selv. Samtidige har jeg også investeret i en ny crowdlending platform, nemlig Envestio. Jeg nærmer mig meget hurtigt min første million, men det er kun inkl. min friværdi. Den nuværende fordeling uden friværdi:

Nuværende fordeling uden friværdi

Den nuværende fordeling med friværdi:

Den nuværende fordeling med friværdi

Jeg burde virkelig flytte flere penge over i crowdlending og aktier, men afbetaling af boliglånet er bare så sikker en gevinst.

Aktier

Aktiemarkedet har været rigtig dårligt i oktober. Jeg har mistet ca. 10 % (4000 kr.), men det er jo forventet at aktiemarkedet svinger en del så det bekymre mig ikke.

Crowdlending

Mintos kører igen bare der ud af. Tjener stadig ca. 1% per måned. Grupeer begynder også at give afkast og jeg må sige at jeg er rimelig tilfreds med at have fået så godt et afkast på så kort tid sidste måned. Jeg har også investeret en lille sjat i en ny crowdlending platform der hedder Envestio. Jeg vil skrive en anmeldelse senere i den her måned, når det har kørt i lidt længere tid.

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos eller om Grupeer

Friværdi

Jeg har betalt ekstra af på banklånet igen så derfor stiger friværdien igen i den her måned :)

Opsparing

Opsparingen er på de 20.000 kr som den skal være

Bitcoins

Jeg har en lille mængde bitcoins (0,05) som i den her måned igen er faldet, men det kunne jo være at de stiger lige som sidste år

Kontant

Kontantbeholdningen er stadig lidt høj, men Vi nærmere os også jul, fødselsdage og en ferie. Så det er okay.

Det giver en samlet opsummering der ser sådan her ud:

Oktober opdateringen