September opdatering

September opdatering

I September har jeg betalt af på mit realkreditlån. Det sker automatisk hvert kvartal, men det er også på det tidspunkt at der bliver regnet renter ud på både realkreditlånet og på banklånet. Derfor ser min nuværende fordeling sådan her ud:

Nuværende fordeling

Aktier

Jeg har mistet ca. 2 % (800 kr.) på mine aktier i September, men det er jo forventet at aktiemarkedet svinger en del så det bekymre mig ikke.

Crowdlending

Mintos kører igen bare der ud af. Tjener ca. 1% per måned. Jeg investerede også i Grupeer sidste måned. Her er der ikke gået en måned endnu siden jeg smed pengene ind så jeg har ikke fået betaling for alle mine lån endnu, men jeg har da allerede tjent lidt.

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos eller om Grupeer

Friværdi

Jeg har betalt af på mit realkreditlån i den her måned. 23.000 kr lige der. Mit realkreditlån er desværre ikke svundet 23.000 kr fordi jeg også har betalt 12.000 kr i renter i den her måned.

Jeg har betalt 10.500 kr ekstra af på banklånet i September måned, men jeg jeg har også betalt renter på det lån. Hvis jeg ikke havde betalt ekstra af på banklånet i år ville jeg skulle have betalt 3.500 kr i rente til banken, men pga. alle mine ekstra afbetalinger ender jeg men kun at betale 2.500. Det er 1000 kr sparet allerede nu :). Så nu er der 208.500 kr tilbage på banklånet. Det passer rigtig godt med min plan om at betale 100.000 kr af per år (banklånet startede på 400.000 kr i December 2016)

Banlånet

Opsparing

Opsparingen er på de 20.000 kr som den skal være

Bitcoins

Jeg har en lille mængde bitcoins (0,05) som i den her måned igen er faldet, men det kunne jo være at de stiger lige som sidste år

Kontant

Kontantbeholdningen er stadig lidt høj, men Vi nærmere os også jul, fødselsdage og en ferie. Så det er okay.

September opdatering