Crowdlending: Grupeer

Crowdlending: Grupeer

Grupeer

Grupeer er en crowdlendingplatform meget lignende Mintos, så den har mange af de samme fordele og ulemper, så dem vil jeg ikke gennemgå her.

Hvis du ikke har læst min post omkring Mintos vil jeg anbefale at du gør det først her.

Grupeer fungere meget på samme måde som Mintos. Det er en markedplads med lån fra forskellige projekter, der er buyback garanti, der er autoinvest og mulighed for at sætte penge ind og trække dem ud. Der hvor grupeer skiller sig ud fra Mintos er at lånene er generelt meget større og til virksomheder eller udviklingprojekter. Alle lån på grupeer er nøje udvalgt og derfor er der indtil dags dato aldrig været et lån der ikke er blevet betalt til tiden.
enter image description here

Hvorfor bruger jeg Grupeer?

Der var 2 grunde til at jeg begynde at investere på Grupeer. En var at jeg gerne ville sprede mig ud over flere platforme for at sprede risikoen og den anden grund var at mængden af højrente lån (over 12%) var faldet rigtig meget på Mintos. Her kan grupeer tilbyde 15% lån hvilket er noget bedre. Jeg har investeret på grupeer siden starten af august, som du kan se på min august opdatering, så jeg har ikke nået fået det store overskud endnu, men jeg bliver selvfølgelig ved med at komme med opdateringer her på bloggen. Siden at jeg ikke har så mange penge investeret på Grupeer endnu har jeg valgt at sprede den ud over så mange lån som muligt og kun i 15% lån. Derfor ser min autoinvest profil sådan her ud: Auto-invest for grupeer

Fordele og ulemper

Fordele

Gode renter

Meget information omkring de enkelte lån

Aldrig haft et ubetalt lån

Ulemper

Det er en noget ny platform

Har ikke haft overskud (endnu)

Intet sekundært marked (endnu)

Oprettelse

Oprettelse er rimelig lige til, det tager kun 5 min. Hvis du bruger mit link her under får jeg en bonus der er med til at drive bloggen.

www.grupeer.com