Juli opdatering

Juli opdatering

Jeg har ikke lavet de store investeringer i juli, men uanset har mine penge arbejdet for mig.

Aktier

Det danske aktiemarked har haft en god måned her i Juli, men især mine Tesla aktier bidrager til en stigning på ca. 2000 kr. eller 5%

Crowdlending

Min crowdlending post er steget med lidt over 1 %. Så det kører bare der ud af :). Jeg har samtidig lavet en lille investering i en ny platform, men mere om det senere.

Læs evt. mere i mit indlæg om Mintos

Friværdi

Standard afbetaling på banklånet. Intet nyt her.

Opsparing

Jeg har ryddet lidt på min betalingskonto og flyttet de overskydende penge over på min opsparing. Det her er bare en midlertidig ting inden jeg investere dem.

Kontant

Min kontant beholding er steget igen i den her måned og nu står der alt for mange penge der ikke arbejder for mig. Jeg har haft en samtale med en investeringsrådgiver og med min langsigtet plan om at købe hus og leje min nuværende lejlighed ud vil det give god mening at betale min banklån ud. Det vil give mig en række fordele når jeg når til det punkt, så det vil jeg arbejde mere hen imod.

Juli opdatering